Critica del concierto de Ojos de Brujo en Barcelona Teatre Musical (Barcelona) el 22 de Diciembre de 2006 - AtizaLa mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
    

Clicka aquí para ver todas las críticas de conciertos

Ojos de Brujo
BTM (VIII Festival Mil.lenni)
22/12/06

Texto: Silvia Grau – Fotos: Carles Cubos
Foto: Rockimprès

Ojos de Brujo tancaren la seva gira “Techari” dins del Festival Mil.lenni de Barcelona. Acompanyats per molts amics i arropats per un públic totalment entregat als seus sons, els barcelonins despediren la gira demostrant que el seu projecte ha madurat molt. Ojos de Brujo ha unit dos gèneres musicals aparentment llunyans. El flamenc i el Hip-Hop. Aquesta nova fusió ja té un nom i es diu, Ojos De Brujo.

Martirio obria la nit cantant i fent referència a la injencció que han donat els ODB al món del Flamenc. Tot seguit Marina “La canillas” vestida de gala per a l´ocasió i la resta del grup, apareixien per deleitar al públic amb dues hores i mitja de concert. Repassaren els temes dels seus tres discos “Vengue”, “Bari” i “Techari” a ritme de rumbes, buleries i Hip-Hop. Durant tot el concert la música estava acompanyada per un espectacle de videoprojeccions.

La nit comptà amb la presència d´altres artistes com Gyan Singh (tablas/dhol; India), la secció de vents de Carlos Sarduy (Cuba), i la estelar aparició dels Patriarcas de la Rumba. Així com la esmentada abans Martirio.

El públic que omplia les butaques del Barcelona Teatre Musical va acabar d´empeus ballant al compàs dels cajons flamencs, les guitarres, les palmes i els sKratchs del dj.Panko. Convertint aquella freda nit del 22 de desembre del 2006 en una nit plena de color, ritme i molta calor humana. La mateixa que projectava el grup Barceloní.

Clicka aquí para ver las fotos del concierto


Foto: Rockimprès





Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso