Critica del concierto de Gerard Quintana en el Teatre Principal de Sabadell (Barcelona) el 30 de Noviembre de 2007La mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
    

Clicka aquí para ver todas las críticas de conciertos

Gerard Quintana
Teatre Principal de Sabadell
30/11/07

Text: Laia Salla – Fotos Àlex Carmona
Foto: Rockimprès

El Teatre Principal de Sabadell presenta a Gerard Quintana amb el seu darrer disc “Treu Banya” produït per Música Global. Les butaques no acaben d’estar totes plenes, però quan s’obre el teló i surt en Gerard i tota la banda (un total de 10 músics) es sent la gent aplaudint, amb ganes de concert.

El concert comença amb la cançó que tanca el nou treball, "Treu Banya" i segueix amb "En Pau". A cada cançó en Gerard Quintana fa una petita pausa explicant el perquè de la cançó o per aprofitar per presentar a la banda que l’acompanya (novetats incloses).

A la 3ª cançó, per fi, es pot sentir la bateria, a càrrec de Marc Vila i el concert es comença a animar, però no és fins a la 4ª cançó que podem escoltar un trocet del disc “Les claus de sal”, amb la cançó "Jo".

Vam poder gaudir d’un bon concert d’en Gerard Quintana, amb poca llum a l’escenari, donant un caire íntim, com ens té acostumats, i amb una música tranquil•la que fa que tots els assistents poguem estar inmersos en el món Quintana i, per què no… poder desconnectat una mica de tot i entrar en el seu camí.

Clicka aquí para ver las fotos del concierto


Foto: Rockimprès





Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso