Critica del concierto de Gossos en Pavello de l'Ateneu de Sant Sadurni d'Anoia (Barcelona) el 1 de Diciembre de 2007La mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
    

Clicka aquí para ver todas las críticas de conciertos

Gossos.
Pavelló de l’Ateneu (Sant Sadurní d’Anoia)
01/12/07

Texte i fotos: Àlex Carmona
Foto: Rockimprès

Iniciem el mes de Desembre amb el que possiblement sigui l’últim concert de l’any del grup de Manresa, Gossos. El Pavelló presenta una molt bona entrada, la majoria gent molt jove i amb ganes de passar-s’ho bé amb les cançons de l’últim àlbum dels manresans, Oxigen.

Comença el concert amb més de 30 minuts de retard, però la gent està encantada amb els germans Farré (Oriol i Roger), amb en Natxo, en Juanjo i en Santi, que comencen amb la cançó “On poder anar”, del seu anterior àlbum “8”. A mida que van passant els minuts, es nota que el quintet i el públic es van familiaritzan més i ja es van veien les primeres mirades entre el grup i les fans de primera filera, o altrament dit, les incondicionals.

Els moments més emotius de la nit van ser quan van tocar la cançó de l’ultim disc “En un instant (Nit trista de Patum)” dedicada a la familia i a la memòria d’en Josep Mª Isanta, assessinat a Berga a la nit de Patum. L’altre moment va ser quan van dedicar la cançó “Condemnats” a la Ju, una noia amb problemes respiratoris connectada fins ara a un aparell i que ara, per fi, està veient que el seu calvari arriba a la seva fi.

I per acabar, dos clàssics: el ja mític “Quan et sentis de marbre” i una versió de la cançó “Sun is shining” del també mític Bob Marley. Així doncs, esperem que passin ràpids els mesos per a poder gaudir de nou un altre concert dels Gossos.

Clicka aquí para ver las fotos del concierto


Foto: Rockimprès





Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso