Critica del concierto de Lax'n'Busto en Apolo (Barcelona) el 1 de Octubre de 2009La mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
    

Clicka aquí para ver todas las críticas de conciertos

Lax'n'Busto
Sala Apolo
01/10/09

Text: Sílvia Montells - Fotos: Àlex Carmona
Foto: Rockimprès

Una Sala Apolo amb el cartell d'entrades exhaurides a la porta, ens presenta el que serà el proper disc en directe, i amb DVD inclòs, dels Lax'n'Busto.

Amb un escenari representant la Lluna i amb un astronauta conquerint-la, comença el concert amb una de les cançons del nou disc "Objectiu: La Lluna", 'Sense sentit', cançó que ha obert tots els concerts d'aquesta última gira. De fet, el repertori d'aquest concert, ha estat el mateix que han estat fent des que han presentat l'últim àlbum d'estudi, amb l'excepció de dues cançons noves, encara no incloses en cap disc.

Els Lax, van presentar el concert amb les ganes i energies a les que sempre ens tenen acostumats, entregant-se al màxim amb el públic fidel que va assistir a veure'ls i amb una escenografia digna d'un concert d'aquestes dimensions. El que està clar és que tant el grup com els assistents, estaven esperant aquest concert amb moltes ganes i es va notar el feeling i la connexió entre ells en cada una de les cançons que van oferir, fins i tot amb les dues noves.

El repertori de les dues hores de concert, va incloure gairebé totes les cançons de l'últim disc, i va repassar la seva trajectòria amb algunes de les cançons més conegudes com van ser 'Llença't', 'Trepitja fort', la sempre divertida 'Toca'm els ous Maria' o les mítiques 'Miami beach' o 'Tinc fam de tu' entre d'altres. A part de les ja esmentades dues noves cançons, també van tocar 'Maite zaitut', versió del grup d'Euskal Herria "Ken Zazpi".

Ara toca esperar a mitjans de novembre i poder gaudir de nou d'aquest concert. El que tenim clar és que l'objectiu que es van marcar, arribar a la Lluna, l'han superat de sobres. Quin serà el proper "Objectiu"?

Clicka aquí para ver las fotos del concierto


Foto: Rockimprès





Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso